1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581663 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1515072

Sv: Inför seriestart
Laken:
Bitter??? Inte stolt hellre. Men jag är trött på alla hockeysnacksnarcissister som bor med sina tangentbord i knät. Att ni orkar ens gå på matcherna är fantastiskt.

Kämpa !!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Inför seriestart
Ett kort (med betoning på kort) filmklipp på ST om hjälmmåleriet. Något man får veta i både artikelnamnet och som man ser i själva filmen är att hjälmen har flyttats, men man nämner inte något alls om själva flytten i klippet. Nu har den istället fått plats framför huvudentrén vilket självklart är mycket bättre för nu syns den på ett helt annat sätt. Bra jobbat Timrå IK.
Kommentera

Sv: Inför seriestart
Per HApps:

Ja visst är det märkligt att folk som åker land och rike runt för att stötta laget inte släpper allt de har för händer med några få dagars varsel för att måla hjälm. Det är ju skönt att saker och ting inte får för stora proportioner.
Jag och säkert fler med mig tycker att det är ett trevligt initiativ. Det jag är mest nyfiken på är varför det var/är sådan hets att få klart det till Leksandsmatchen? Varför kunde man inte ha satt ett datum längre fram, sonderat terrängen när folk kunde. Ett datum där alla kan hittar man aldrig. Sen hade man kunnat gjort en grej av det och presenterat de tappra målarna i samband med nedsläpp etc.
Kommentera

Sv: Inför seriestart
Per HApps: Ärligt talat, nu räcker det väl? Så jävla viktig är inte den där hjälmen att det är värt att tjafsa med folk över. Ett projekt drogs i gång. Vissa ville av olika anledningar inte hjälpa till. Andra kunde inte. Deal with it och lämna det bakom dig.
Kommentera

Sv: Inför seriestart
Per HApps: Men gnäll lite till
Kommentera

Sv: Inför seriestart
Per HApps: Men gå och bygg en ny arena eller nåt.
Kommentera

Sv: Inför seriestart
Per HApps: hallå du sitter ju här på forumet och gnäller själv, vad gör dig bättre än alla andra här?
Kommentera