1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1515234

Sv: Apropå nånting...
Jack Daniels: Precis! Så där kände jag också. Det såg amatörmässigt och slarvigt ut. Och visst, de som nu ställt upp är på inga sätt experter på det dom gjort (kanske, vad vet jag, men det är väl bäst jag säger så innan jag blir påhoppad för falska anklagelser), men för den skull så känns det extremt onödigt att försöka sig på nåt så stort och inte göra det ordentligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Såg just att det finns en reklambanner från race-chip.de här bredvid.

Har funderat på att köpa ett chip från dom, någon som har provat att chippa bilen med deras grejer?

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Det är väl bara att rätta till då. En färgskrapa, maskeringstejp, färg och pensel. Med det kan du snygga till målningsjobbet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Men för fan.... Lägg din kritik på Timrå IK, inte på de grabbar som stod där dagarna i ända och jobbade gratis. De gjorde sitt bästa och gjorde i huvudsak ett jäkligt bra jobb. Tycker du ska vara jäkligt glad att det blev gjort och jag tror du tycker att det blev en förbättring överlag. Det var Timrå som inte ville leja proffs. Då får man ta lite spill också.

Nu blev jag på dåligt humör. Jävla tangentbordssupporter.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Tycker att det är jävligt mycket snyggare än tidigare. Själv kollar jag på matcherna och inte på de missar som våra tre ungdomar gjort. Du skulle nog varit där själv så hade det säkert blivit riktigt snyggt. Tragiskt gnäll.
Kommentera