1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1515403

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Inte så konstigt, vi har en gammal o liten arena, lite folk o dålig stämning på matcherna, arenan ligger inte i en stad utan i en byhåla. Vi har nästan inga spelare som representerat oss en längre oavbruten tid att förknippas med, vi har inga egentliga stjärnor och de flesta spelare håller allsvensk nivå som bäst. Vi har inga riktiga "profiler"från utlandet. Vi har förvisso uppdaterat tröjorna men själva klubbmärket är det oklart om vi fortfarande bär "Usa örnen" eller oldtime-tallarna. Spelare som vi trott på hade ett hjärta till Timrå har visat att det aldrig funnits.


Jag kände bara för att vräka ut mig de där. Jag älskar Timrå lika mycket för det!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mackelito: Nu projicerar ju du de problem vi supportrar ser hos föreningen, knappast de problem som spelare i andra lag ser.

Klart att det inte lockar med en förening som har problem med ekonomin och där man inte vet hur framtiden ser ut. Den dag vi fått allt i ordning och kan erbjuda fina löner så blir vi nog mer attraktiva också. Det är klart att fjolårets särklassiga jumbo med osäker ekonomi inte lockar nämnvärt.
Kommentera