1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583028 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1517388

Sv: NHL lockout 2012
Olle: Jag gillar det lag aom Timrå byggt nu och jag gillar den nu arande andan i föreningen. Vi ska greja det här! Ekonomin ska bli bra igen! Alla jobbar för det och efter att ha varit på den där sponsorträffen innan matchen mot Leksand så tror jag ännu mer på att det här kan bli bra.
Du skriver om "ekonomiska genvägar" och du har helt rätt. Ett gäng NHL-proffs drar folk och drar in en jäkla massa pengar, men det är en genväg och genvägar kan generera baksmällor.
Om sedan mitt resonemang är ihåligt - so be it. Jag vill fokusera på ES som den är idag och heja på de krigare som imorgon ska plåga Växjö.
Blir det NHL-spelare kommer det bli fantastiskt roligt, såklart - men jag är ändå inte positivt inställd till det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL lockout 2012

P A: Jag ser inte riktigt vad den här "baksmällan" skulle kunna bestå av. Om vi kommer på god fot rent ekonomiskt så får vi bättre förutsättningar för framtiden. Om det sedan innebär att man måste "stå ut" med att se NHL-spelare spela drömhockey i en annars sunkig liga, so be it.

Det är klart att alla vill att det ska gå bra med laget som vi har idag men om vi ställer denna "askungesaga" mot ett halvt drömlag som NHL-spelarna skulle medföra, då skulle jag presentera uppgiften "klara sig kvar i högsta serien" för dom senare utan att känna att jag chansar, dom har bäst chanser att klara uppgiften.

Kommentera