1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582450 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1517411

Sv: NHL lockout 2012

Olle: Vad baksmällan skulle kunna tänkas bestå av är väl inte supersvår att sia om. Vad kommer försäkringarna kosta/månad? Om dom andra elitserielagen - där i princip samtliga har fetare ekonomi än Timrå - börjar kapprusta är det inte säkert att Regin, Nielsen, Strålman och en Zäta efter jul står sig särskilt långt. Det är möjligt att Timrå kommer gå flera hundra tusen plus varje månad med dessa spelare (+ fler? Bellan och Jocke i målet känns ju inte direkt drypsäkert när dom ställs mot NHL-skyttar i st f Morten Madsen), men jag ser inte ekvationen som löjligt självklar.

Sen funderar jag på vad som händer med laget vid en halvlång lockout. Förutom att spelare som stått vid sidan/spelat lite nu ska in och bidra kommer man sannolikt spela en annan hockey än det gnet-ligg tätt-kämpa-sönder-motståndarna-spel som laget är byggt och tränat för. Är det bara att trycka på en knapp och återgå till den hockeyn sen?

Nä. Jag är införstådd med problematiken (även om jag inte direkt känner panik inför tanken att möta 'Djurgårn med massa proffs!!1' så här ett halvår innan, men...likväl. Blås av den här lockouten och sluta med cirkusen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL lockout 2012

Om, och jag säger om, det blir NHL-svenskar i Elitserien så känns det ju drypsäkert att Nubben redan siktat in sig på en målvakt, kanske Lindbäck. Det visade ju förra lockouten med all önskvärd tydlighet att målvakterna blev superviktiga.

Min förhoppning är dock att detta löser sig snabbt så NHL får börja.

Kommentera

Sv: NHL lockout 2012
Sundsvall -kovland 0-0 en period skott 9-9 få se om plåtlådan står pall för trycket,
Kommentera