1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1519365

Sv: Apropå nånting...

Olle: Slentriantänkandet klätt i ord "det är inte ens fel attt två bråkar" verkar vara en sanning för dig. Tyvärr speglar dina inlägg det. En annan brist är tydlig: Du saknar grundläggande kunskap i ämnet grupputveckling. Dessutom borde du veta att coachen inte är den som väljer spelare. Han skall göra det bästa av de spelare, som erbjuds honom av den som har pengarna. Perras resultat efter 2 säsonger: Sist i elitserien!!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
FairPlay: haha sköna ordspråk du kör med :) Det känns väldigt 1924 av dig. Det är också skönt av dig att först säga att jag saknar kunskap kring grupputveckling och sedan försvara spelaren som förmodligen haft enskilt störst negativ påverkan på laget i modern tid. Att corso fortfarande diskuteras här då laget befinner sig där det gör, det är ett skämt. Så sluta trolla nu och prata om något aktuellt istället.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
FairPlay: När det gäller Perra så krävde jag hans avgång först av alla. Så det så....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
FairPlay: Jag kan lite om grupputveckling men har även ägnat mig åt rekrytering. Det bästa sättet enligt mig för att få en fungerande grupp är att välja bra gruppmedlemmar från början. Lär inte Corso den nya dörrkoden.
Kommentera