1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581786 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1520327

Sv: NHL lockout 2012
Vi kan alltså räkna bort Nielsen, Regin och Z:a. Återstår Strålman. Utöver det får vi lita till Nubbens magi, att han har nån på lut som vill spela i stort sett gratis och vars försäkring kostar peanuts.

Någon härinne som fortfarande tror att Timrå IK tillhör vinnarna vid en lockout? På Timrå-Brynäsköer a' la tidigt 70-tal med enorm ekonomisk boost som följd?

Nä, jag tänkte väl det...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NHL lockout 2012
mikenomad: för min del så svängde det lite när det visade sig att regin o frans inte hade lust att komma hit.. Jag tror fortfarande strålman skulle ge oss en dimension till.
Jag tycker fortfarande att det kunde få räcka med 2 max tre pers... Lagets "anda" bör få förbli intakt. Den eller dom som kommer bör ha anknytning till timrå som strålman om inte det finns någon sådan kille så blir nubbens jobb viktigare för de folk som ev ansluter bör vara folk som kan falla in i den spelide som redan finns i timrå ik. Sökes snabbskrinnare tacklingsvillig o skottfrenetiskt hockespelare från nhl med sonnenberg mentalitet!
Så inga problem...
Typ
Kommentera

Sv: NHL lockout 2012

mikenomad: Det är väl snarare så att Timrå inte vågar göra nåt. Nu är vi ju förlorare pga att vi skiter ner oss så fort Loob o Helber skriker att VI har bestämt detta så NI ska lyda.

Vi går i Loobs ledkoppel.

Nä allt har skitit sig. Nu är FBK o LHC vinnare eftersom dom kan pröjsa. Det kan inte vi.

Känns ju så där...

Kommentera