1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581785 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1520993

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Ja, klart som fan att Challe är bättre än Perra. Menade bara att jag inte är ett fan av nån av dom. Den är säsongen är första gången sedan Kenta som jag faktiskt litar på tränarna. Hoppas att det håller i sig...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen: De var mindre lyckade båda två. I båset så märkte man att inte en spelare lyssnade på Perra. Men han funkade säkert bra som mysfarbror för att svetsa ihop gruppen. 

Challe däremot han lade mer tid på det taktiska, han möblerade om Powerplayuppställningen till varje Powerplay men något resultat blev det inte av det, jo ett negativt resultat. Vi sög ordentligt. Ändå hade vi killar som t.ex. Skogs på backen.

Sen vill jag minnas att Challes taktik även utgjorde att Hynning var killen som skulle sätta straffarna, visst Hynning behövde ju verkligen träna på dem och det fick han ju av tränaren Challe. Men laget satte ju inte straffarna istället. 

Sen irriterande han ju alla när han inte släppte sitt engagemang för Travsporten mitt i ett krisande TIK. Hedström gick han heller inte ihop med, precis som Perra med sin Corso. Fast Hedström är en utpräglad känslomänniska så han fungerade inte alls under Challe. 

För att summera så var de bra på olika saker, som tränare var de dock mindre lyckade. Men de kanske skulle fungera på juniornivå?  Nuvarande tränare verkar bra dock, spelarna verkar lyssna på honom också när han ritar där på sin lilla vita tavla.

Nubben har gjort det bra med värvningarna, verkar som om Nubben jobbar bäst när han har liten värvningspott.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Monty har visat goda intentioner. Lite mer spetskompetens på det här så skulle det kunna gå långt. 
Kommentera