1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582410 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1521813

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
Per HApps: Man skulle ha varit proaktiva inför säsongen. Har man rea i lagbygget är det lämpligt att ha det vad gäller biljettpriser också.
Men, det hjälper inte nu. Jag tror att man måste börja med att vinna matcher. Få lite drag kring laget, positiv surr. Sen storsatsa någon hemmamatch. Alla med årskort får bjuda med sig någon för halva priset? Halva priset för folk med matchtröja? Frivilligt inträde?
Finns säkert tusen saker för den kreative.

Viktigast är iaf att man slutar prata om att 'bygden måste ställa upp för laget'. Tvång och måsten är nog den sämsta moroten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
Bragd-Birger: Jag tror att Giffarna, Dragons och Granlo drar en del marginalpublik också. Det är softare och billigare att kila ned på stan än att köa ut till Timrå. Att hockeyn sedan bjuder på max fem mål per match gör ju inte saken bättre. Som du säger så är det vunna matcher på hemmaplan bästa receptet för att öka publiksnittet. Nja, det näst bästa, det allra bästa skulle vara att gå emot hockeyligan och värva någon lockoutad artist som publiken faktiskt tycker är rolig att se även när laget inte vinner.
Kommentera