1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581932 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1521952

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
Dream Team: Retoriken att folk är bortskämda håller inte. Du som såg Timrå för 30 år sedan - vad betalade du i entré då?
Jag kan inte se alla matcher på plats för att jag inte har råd med det. I princip 200 kr per biljett (vuxen), 20 kr parkering - ev fika. Det funkar inte - så är det bara.
Dessutom fick man inte mycket för de pengar man betalde ifjol för biljetter. Fy fan vad många matcher som var ett rent lidande i grundserien - har ni glömt det?

Det är fortfarande så att om produkten är tillräckligt bra så kommer folk att köpa. Just nu vet inte "marginalåskådaren" vilken produkt som erbjuds i Eon-arena år 2012/2013 - men många minns fjolåret (och året dessförinnan). Vi som ser nästan alla matcher på plats måste försöka få med oss en extra kompis, Timrå måste försöka vinna matcher och vi kan inte hålla på och kalla folk bortskämda för att dom inte vill, eller kan - betala flera hundra kronor, sitta i bilköer och bli matade med reklam från jumbotronen istället för repriser på kntressanta situationer (mitt hatobjekt nummer ett!).

Imorgon ses vi på Eon!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
P A: Jag kommer såklart inte ihåg vad biljetterna kostade då. Sen en till sak - jag har aldrig varit en sittplatsmänniska. Jag har under mina år i Timrå Isstadion, Sydkraft Arena och E.ON Arena alltid föredragit att se matcherna från ståplats. Och just därför blir det heller inte lika kostsamt för egen del, varför jag, faktiskt, inte ser pengarna som den enskilt viktigaste faktorn att ta ställning till innan jag gjorde valet att köpa säsongskort. Iom att jag redan har betalat för produkten så gör det heller inte lika mycket att behöva betala parkering, program, kaffe, ev. lotter, samt vad annan kringförsäljning kan tänkas kosta (t.ex i supporterkiosken).

Och att det är produkten som säljer är ingen hemlighet, men jag går ändå. Oavsett hur erbarmligt dåliga vi är, även om vi hade åkt ur här i våras, hade jag stått där på min plats ändå. Det finns helt enkelt inget som kan hålla mig därifrån. Plain and simple.
Kommentera

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
P A: Har en svag aning om att det är Timråborna som inte går på matcherna. Har för mig att det gjordes någon form av undersökning för något år sedan med anledning av att det kom så mycket bussar o bilar. Det var bara en liten del av publiken som gick dit.
Kommentera