1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1521960

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
Olle: Japp du har helt rätt. Nu göra justeringar i efterhand och vi är nu i början av säsongen och det börjar gå upp för Timrå (och hela ligan) att det kommer förre folk än vid samma tidpunkt ifjol. I Timrås fall är det väl ändå självklart att det skulle bli så? En titt i backspegeln och en koll på vilka publikdragande spelare man valt i år ger oss en tidig fingervisning.
Sen är Timrå rätt ute. Jag tror fan på det här laget, men då gillar är jag en sån som hellre ser Bagaren täcka ett slagskott i PP än den där jävla Hirschowitz (och hur fan det nu stavas) göra snurrfinter när han lägger en straff. Men så resonerar inte marginalåskådaren, det törs jag nästan lova.
En sak Timrå gjorde var att införa familjeårskort. Det är en bra grej! Hoppas det funkar! Men man hade kunnat göra mer tror jag. Har biljettpriserna egentligen justerats något de senaste åren? Produkten har blivit sämre, men priset att betala har blivit högre eller är likadant som tidigare. Ta en hundring för sittplatserna på sektion K och L också tycker jag. Där finns det många platser att fylla!
Kommentera