1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1521972

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
P A: "Mitt förslag: Två-för-en-kväll Åk två i hockeybussen, betala för en Gå två på matchen, betala för en Få två matchprogram, betala för ett Få två bärs i Supporterbaren, betala för en"

Min känsla rent spontant är att dina åtgärder minskar intäkterna för Timrå IK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
arnio & ambroo: Precis som du skriver ambroo, en punktinsats - one night only. Många här påpekar ju att det är stämningen i ett kokande Eon som gör att hockey är "bättre än hemma". Allt annat får du lika bra eller bättre hemma i soffan. Det är därför viktigt att folk är i arenan, oavsett hur dom har kommit dit. Du kan tjata hål i huvudet på en kompis om hur fantastiskt det är ute i Eon, men det är först när han/hon själv fått ståpäls när klacken går på 100% och sittplats hakar på som han/hon kommer att förstå.

Sen det här med att folk är mätta eller less på hockey.. Retorisk fråga;
Hur brukar det se ut vid de tillfällen där Timrå spelar en seriematch där sponsorer betalar för biljetterna och folk får hämta ut gratisbiljetter? Det brukar var kö långt ut på parkeringen i Birsta från Red Eagles - shopen.
Så nog fan vill folk se på hockey, men priset går ej hand i hand med produkten just nu.
Kommentera

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
arnio: I just den matchen ja, men om det kan värva åskådare till framtida matcher då ökar intäkterna. Jag garanterar dig att det var tanken med inlägget.
Kommentera