1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1522587

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?

Tycker man misslyckat med att "sälja in" balkongläktaren.

Ca:300 sittplatser av yttersta kvalitet och klass och ändå är det nästan tomt där varje match.

Smokey, klubben behöver dina kreativa ideer NU! 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?
Per HApps: Jag skulle nog vara för någon form av levande prislista. Ser man på förhand (d.v.s. under matchdag) att det är dåligt intresse för en match så skulle det finnas någon form av automatik som sänker biljettpriserna. I dagens moderna samhälle så bör det vara enkelt åtgärdat. Klubbarna själva kan väl sätta gränserna för när ett pris ska sänkas, hur många platser som ska sänkas o.s.v.
Jag tror inte alls att dem med säsongskort blir förbannad över det, jag tror de flesta tycker det är roligt om det kommer folk på matcherna. Det enda som på sikt kan vara negativt är att fler låter bli att lösa årskort inför säsong och chansa med att få tag på billiga biljetter allt eftersom. Dock tror jag att de flesta som faktiskt köper säsongskort gör det oavsett om de skulle kunna tjäna in någon tusing per säsong. Mycket när det gäller säsongskort är bekvämligheten och att ha egna platser.

Men som sagt: jag tror helt klart på ett bokningssystem typ som de har på flyget. Det måste väl vara mer värt att få en 50-lapp för en biljett som egentligen kostar 180:- än inga pengar alls?!
Kommentera

Sv: Hur locka tillbaks gästerna ?

Per HApps: Balkongen har inte varit öppen ännu denna säsong. Då man inte vill lägga pengar och personal där uppe.. Varför? För lite publik helt enkelt..

Skulle det det mycket folk, så kommer så klart balkongen att vara öppen!

Kommentera