1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580630 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1522863

Sv: Apropå nånting...

erathoo: Tycker att Timrå tyvärr gjort bort sig i den här soppan. Det är uppenbart att man inte alls hade koll på kostnader/praktikaliteter när man dels röstade och dels uttalade sig positivt om lockoutspelarnas närvaro i Elitserien. (Då menar jag inte argumentet att Elitserien och Allsvenskan måste ha samma regler för att det inte ska bli orättvist i Kvalserien om LO fortfarande pågår då. Det är självklart. Dock var det fånigt att gå så hårt på det argumentet med 6 månader kvar tills det var aktuellt.)

Nu när det visar sig att det smakar nästan lika mycket som det kostar, eller i a f att man inte som förra gången kan köpa Kobe-biff till samma kilopris som falukorv, ja då är man plötsligt helt emot. Om man skulle rösta i dag, hur många tror att Timrå fortfarande skulle vara för korttidskontrakt på LO-spelare? Om inte, varför har man svängt?

Det självklara är givetvis att Timrå upptäckt att det blir för dyrt. Pengarna finns inte, eller kan inte skramlas fram. Zäta är bara att glömma. Då var det inte lika kul längre. Nu är det plötsligt mer viktigt att inte elitserielagen tar in spelare 'eftersom vi inte tävlar på samma villkor' än det där med att möta LO-bestyckade allsvenska lag i kvalserien.

Timrå skiter, naturligtvis, rätt så hårt i den där överenskommelsen Hockeyligan gjorde. Den existerar ju inte längre i praktiken. Så länge 100% följer den är det funkis, men när nu tre lag snirklat sig förbi är den verkningslös. I samma ögonblick som deg finnes kommer den första LO-spelaren trilla in i Timråtruppen. Tills dess vore det klädsamt om  Timråföreträdarna slutade fjompa sig.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger: Kunde inte ha sagt det bättre själv. Tror jag.
Om 10 dar träffas HL o ska diskutera LO frågan igen. 3 lag behöver ju inte. Tror att det blir lite ändringar i resonemanget då.

Timrå kanske skulle börja brösta upp sig? Men så var det ju det här med pengarna....

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger: Detta har jag varit emot hela tiden. Kan inte förstå hur i he....e Timrå kan ha varit positiva till att ta in lockoutspelare.

Det har väl varit uppenbart för alla att det inte finns så mycket som en sekin i Timrås kassakista. Man har ju inte kunnat värva in en hyfsad förstecenter redan innan säsongen började, därför att pengar saknades.

Så det bästa för Timrås del hade ju varit om INGET lag hade kunnat förstärka öht.

Det absolut värsta som kan hända är ju om AIK, Rögle och Växjö förstärker sina lag med ett par NHL-spelare, då kommer det här förmodligen att se ut som förra säsongen - toksist!

Med den skillnaden att även kvalseriemotståndarna kommer grymt förstärkta...

Se för fan till att få igång NHL !!!!!

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Tre lag...har jag missat nåt?
Kommentera