1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1526262

Sv: Apropå nånting...
Nybbe: Nu tycker jag det räcker med jämförelser om vilken pappa som är starkare än den andres. Ja, jämförelserna kommunerna emellan ser jag inte bottna i något annat. Timrå kommun har sina problem med ekonomi, A-lagare m.m, m.m. Örnsköldsviks kommun har säkerligen fått en släng av sleven dom också. Jag ser få kommuner idag där allting är rosenrött och medborgarna dansar omkring på moln, plus att man har ett elitserielag i ishockey som inte gör annat än vinner matcher. Ta en paus och andas lite nu. Det är nedsläpp kl. 16.00.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Man står på ståplats varje match .. ikväll är man där på översta raden under klockan väl mött.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Dream Team: Nu såg jag att hockeyligan funderade på någon form av franchise-koncept. Då ingen som är medlem i McDonalds får sälja Sibylla, så hoppas man kunna få bestämma saker själva utan inblandning av KKV.

Problemet med deras resonemang är att om McDonalds var den enda hamburgerkedjan (likt hockeyligan är den enda serien i sverige som delar ut SM-guld) så får man ett monopol. Då kunde McDonalds inte längre sälja bara McDonalds-hamburgare utan att få KKV på halsen.

Egentligen tycker jag att sporten ska få sätta sina egna regler. Jag tycker också att hockeyligan ska kunna fatta majoritetsbeslut, så att exempelvis FBK och VF inte kan blockera 14 lag i elitserien som man gjort trots att den breda majoriteten vill släppa in två ytterligare lag i elitserien.

Kommentera