1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581642 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1526625

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2012-10-13

arnio: Noah Welch också! ;-)

Oerhört konstigt inlägg!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköpings HC 2012-10-13

Laken: Av mentaliteten här inne så kan man kanske dra slutsatsen av att vi har landat lite nu? Vi kanske inte är ett nytt Luleå 2011 men vi är inget Vilda Väsby heller. Nu är det upp till ledningen och grabbarna i laget att ta ansvar. En sådan loj framtoning som man visat upp dom senaste matcherna, det håller bara inte.

Jag tycker att man börjar längst bak. In med Lundström i målet. Han kanske inte är någon henke lundqvist men han FÖRTJÄNAR förtroende nu. Han är mer stabil än vad Bellissimo är och jag tycker att man kan se det i våra backars agerande också. Det är inga stjärnor vi har på backsidan heller, dom ska spela rakt och enkelt. Dom klarar inte av att städa upp efter bellissimos katastrofala returer, dom är inga Caslavas eller Prongers. In med Lundström och låt backarna fokusera på det enkla spelet. Ska sebbe vara kvar i laguppställningen så måste han ta till sig det också.

På forwardsidan står vi handfallna. Vi har Nordgren som kan sprätta upp puckar i nättaket och kanske buffla till sig några mål. Men sen då? Önerud blixtrar till med sitt handledsskott då och då, annars ser det blekt ut. Larsson har varit en fullständig katastrof i år. Crippe uppvisar stor kreativitet och försöker och försöker men alla puckar landar i magen på målvakten. Friberg vill jag inte ens börja att diskutera, grabben är bedrövlig. Han tacklar och har bra fart under skridskorna men skotten förvaltar han riktigt dåligt och målchanserna han bränner...ja vad ska man säga?

Det är lite mörker nu faktiskt...

Kommentera