1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582206 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1537606

Sv: Apropå nånting...
Timrå Icon: Precis... och sen tror jag inte han är nå sämre än de backar vi har idag snarare tvärtom. Om jag inte missminner så var han väl stabil i PP i Rögle. Precis vad vi behöver. Förvånar mig inte om han nätar mot Köplunda om han nu hinner bli spelklar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TRL: ser ut som han hinner bli spelklar iaf.

från twitter.

Redigerad kommentar

Uppladdat:

450x300-jfjfjfj.pngjfjfjfj.png

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Jag måste fråga en sak som förbryllar mig och som jag har tänkt på ett bra tag nu. Trots att jag är trogen Timrå kan jag inte låta bli att tycka att våra tröjor, hemma som borta, är bland de fulare i Elitserien. Endast Linköping och Frölunda är fulare i min smak.Vad är anledningen till att man inte byter ut dessa tröjor och ersätter dem med ett par nya snyggare?

Kanske kan man inspireras av de gamla tröjorna som hade "örnen" på bröstet eller "tallarna". Örnen e ju trots allt klubbmärket och bör därför enligt mig sitta just synligt och stort på framsidan av tröjan. Jag hittade ett designförslag från hockeymode.blogspot.se som jag tycker är riktigt läckert!

Kan någon förklara för mig varför man inte byter tröjor? Är det pga ekonomiska skäl eller för att man är nöjda med dem som de är?

Kommentera