1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1540339

Sv: Apropå nånting...

Mäster T:

Härligt att du är ärlig, cred till dig. =)

Dock är det roligaste att läsa Olles inlägg från idag:

"vi drömmer väl mest om att få tävla på lika villkor. Modoiterna drömmer om att fuska sig till ett SM-guld."

Nedan följer en LÅNG citat samling från Olle skriva under hösten:

"Jag tror att Timrå skulle tjäna enormt mycket på att få in Lindbäck, Strålman och Nielsen. Dom skulle nog betala sin egen försäkring. Vi är fortfarande ett av lagen som skulle tjäna på det här."

"Ja Z kan bli svår att greja, Lindbäck, Nielsen, Strålman borde däremot vara enklare."

"om vi kan få in Lindbäck, Strålman och Z i laget så har vi fått in betydligt bättre spelare än vad dom andra lagen kan räkna med att få." 

"Förresten, glöm det sportsliga helt och hållet. Kolla vad denna lockout kan göra för vår ekonomi! Det borde räcka för att varenda Timråit ska be till gud varje dag för att dessa NHL-spelare skall anlända till vårt lag."

"Pääjärvi, Wandell, Regin och Lander i all ära, den mest spännande spelaren (förutom Z) kommer ju att vara den som kan kliva in på en "icke EU"-plats."

"Ja men majoriteten av klubbarna har ju redan röstat för att att motverka NHL-spelare i Elitserien? Jag tycker att det är bra att alla hockeyälskare i Sverige får reda på att det faktiskt finns klubbar som vill se världsstjärnorna i Elitserien och samtidigt, se att det finns klubbar som är så patetiskt småsinnta att dom hellre vinner tråkiga matcher med ett medelmåttigt lag än spelar jämna matcher med två riktigt bra lag."

"Jag kommer att förbli fullständigt äcklad av hockeyligans beslut tills dess att de tar sitt förnuft till fånga, vilket dom bara måste göra".


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Men framförallt cred till dig som kommer ihåg alla dessa detaljer från Olles höstkollektion av inlägg som låg till grund för att det just blev det roligaste att läsa hans inlägg från idag!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Det har gjorts en del mer eller mindre snygga pudlar härinne, det har du rätt i. Annars tycker jag MT sammanfattar det ärligt och bra; vissa trodde vi skulle tjäna på det i början men när det ganska snart stod klart att så inte var fallet så är man såklart (det är elitidrott det handlar om, inte välgörenhet) sig själv närmast och önskar att alla ska få ung. samma villkor. Det är dock inte detsamma som att bryta en överenskommelse likt Modo och VF och jag tror det är just den detaljen som stör många av oss andra.
Kommentera