1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581521 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1542912

Sv: Apropå nånting...
Greven: håller fullständigt med dej . Ber om ursäkt för min del i detta . De skenade iväg . Lägger ner nu och focuserar på hockey .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

superfalle:Oj här gick det hett till.....

Men jag kan skriva under en sak, Superfalle är allt annat en än egoist. Det finns ingen lojalare, givmildare person som vandrat i ett par skor i modern tid. Det är ingen ironi i detta, utan så är det.

Sen märks det att det är uppehåll, det läggs mycket fokus på skit och person angrepp, pepparkakor osv. Kolla på facebook vad det står, för allt som som sker där är sant Ha ha..

Lägg energi på Nubbens nya värvningar eller om Crippe är en glidare eller hur bra Jonte är i år, trots att alla trodde han var slut i Asplöven. Kanske man kan lägga lite krut på Hagos försäsongs träning, visst var den bra? Hur besviken vi är på att folket sviker å inte kommer på matcherna. Ja det finns massa bra saker att diskutera.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Ska vi säga så då? Slut på politikdebatten? Vill man prata politik på hockeysnack är möjligen gästboken "Café" bästa platsen. Eller så tar man det på fejjan eller flashback eller vad som ligger varmast om hjärtat. Så får vi individuellt gnissla tänder eller jubla framför tomtens verkstan klockan tre på julafton beroende på hur vi ser på den saken? Eller bara skita i saken och fokusera på annandagsmatchen för Timrå eller Boyce i JVM.

(Och för att inte smita med sista ordet så får Bad Brett gärna skicka mig PM om de där brunnarna som folk inte använder på grund av borrskräck (googlat men hittar inget) eller skriva på min gästbok så att den som ev är intresserad får se svaret.)

Kramisar på er alla, vita, gula, bruna, svarta men framförallt rödvita (och eventuella andra mindre lyckade färgkombinationer)

Kommentera