1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1543748

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger: Förstår inte hur du inte kan tycka att Beechs kontraktsomständigheter tillhör sakfrågan.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Dirigo: Personligen tycker jag att det här är minst lika olustigt som jag tror övriga Sverige tycker. En konflikt i Amerika får ödesdigra konsekvenser för lag i Sverige, som med näbbar och klor, försöker överleva. Så tillåts spelare från NHL som (för visst är det så?!) tillför kvalité så till den milda grad att en enskild spelare kan avgöra enskilda matcher på egen hand.

Tycker inte du att det urholkar den demokrati som funnits inom hockeyligan sedan tidigare? Jag vill inte verka avundsjuk och för att förklara det bäst ställer jag frågan till dig: Hur många poäng färre hade ni haft utan en Steen i ert lag? Svara ärligt nu.

Timrå IK som lag har inte så mycket att leva upp till (se, jag kan erkänna vår litenhet), men ni, som har en jävla massa guld hit och dit, som suktar efter fler, ni sitter här och gottar er över Steen och eventuellt fler tillskott. Tycker ni, helt ärligt, att det är att spela på samma villkor? Ni, som plantat en massa spelare under sent 70-tal vill inte se orättvisan i detta?

Jag har alltid ifrågasatt de värsta antagonisterna, jag har tyckt att det är orättfärdigt och inte i överensstämmande. Men sedan sonens senaste cup inser jag att er cyklop aldrig försvinner. Hur man kan toppa i ett U10-lag "bara för att vinna", är för mig en gåta. Då är det inte ens Modo det handlar om utan de föreningar som fostrar era blivande talanger...

Ni har säkert ett ord med i spelet. 

Kommentera