1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1554558

Sv: Apropå nånting...

Samtidigt gäller nu att ha lite distans till det som inträffar. När jag var liten mötte TIK "storheter" som CRIF, Lejonström och Husum. Vi förlorade också ibland. Publiksiffrorna uppgick ofta till några hundra tappra.
Sedan, i slutet av 90-talet, gick det snabbt uppåt! Kanske gick det lite för snabbt? Allt här i livet går ju upp- och ner. Nu är det ner några år för Timrå IK.

Den nya ledningen övertog ett TIK i fritt fall! Dem ska ha all heder för sin insats hittills men det kommer ta år innan de fått rätsida på allt som varit misskött. Ingen kritik eller skugga falla på den nya ledningen! Tålamod!

Om vi skulle åka ur så får vi bygga nytt, bygga från början igen. Tillsammans skulle vi klara även detta! Det bästa vore dock om vi kunde hålla oss kvar i Elitserien tills det vänder, för det gör det, förr eller senare!

Om vi håller oss kvar och det börjar vända, kommer vi till exempel vara det särklassigt lägst belånade elitserielaget som äger sin egen arena.

Älska Timrå IK!!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Laken: Håller med om det mesta du skriver, men inte allt. Det är fortfarande ett svart/vitt förhållningssätt som förespråkas. Allt den tidigare ledningen gjorde: dåligt, allt den nya gör: rätt. 1984, anyone?

Jag tror på Timrå. Jag tror däremot inte på Nubben, och jag kommer inte tro ett ögonblick på en skutvändning så länge han står vid rodret. Dessutom gillar jag inte utrensningar och nystarter där man hoppar över en av huvudarkitekterna.
Likväl: jag har pytsat in pengar till hans spelarjakt. Hoppas han slår mig i ansiktet med dom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Laken, hen är klok hen!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Laken: Det är vad allt handlar om; perspektiv, gråskalor ist f tunnelseende och svart/vitt...
Kommentera