1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581391 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1555420

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2013-01-29

Vem bär ansvaret för denna nedmontering som varat i åratal nu.

En klubbdirektör som mörkat den svaga ekonomin och till slut lämpar över stålbadet till en efterträdare?

Sportcheferna? Om nu Linkan verkligen var sportchef eller bara en titel i organisationen?

Hur kan Hagos få X antal hundratusen i månaden för X antal år när han borde fått ett try out på sin höjd och sedan försvunnit. Hur många miljoner har kastats bort på felaktiga värvningar bara för att nån fick för sig att ta hem spelare med hjärta för klubben...

Nä som sagt inget överraskande med årets lag - ett fåtal spelare som platsar i ett ES-lag. Nån nämnde speldumma - inget tokigt ordval - jag kallar dem 4:or= fjärdelinespelare från tidigare lag. Inget ont om dem de spelar på sin nivå.

Spelare på krogen fortsätter som vanligt....

En tränare som gett upp.....

Timrå IK är inte längre ES-mässig! Vi utvecklar inga lovande spelare, spelare som inte fått en ärlig chans av tidigare klubbar eller avdankade hemvändare heller. Vad beror det på?

Eller de s.k. sopor vi skickat iväg och som fick kontrakt med topplag:

Tomas Skogs - dålig i Timrå - bra i Skellefteå

Kolan - tung otränad och rädd för att skotta snö i Timrå - Bra i HV - för att nämna några kelgrisar vi haft här på forumet..

Vad beror det på?? Javisst spelarna har ett eget ansvar men vilka krav ställer föreningen på spelarna ex vis Friberg? Kontrakterad av Ducks!! Utlånad till Timrå!! Dom vill nog inte låna ut fler spelare till Timrå...

Att jämnföra med SAIK som har en fungerande junior o ungdomsverksamhet ter ju sig en aning löjligt + att dom förstått att god kvalitet på spelare i ledande lines behövs för att utveckla unga spelare in i A-laget samt att spela modern hockey.

Deras egna talanger blommar ut och kan bli riktigt bra återvändare...

Så vad göra? Starta en insamling för nya spelare så att de som redan betalat får chansen att betala igen och yes det gjorde även jag..

Frågan är om dessa pengar går till att panikvärva nåt överblivet på marknaden eller om de ska ses som förstärkning för nästa års AS lagbygge?

Jag har gett upp nu - jag också - med sorg i hjärtat, men jag orkar inte mer nu!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2013-01-29
sarg ut: Robin Jonsson var det väl ingen som ville förlänga med. Han är uttagen i landslaget. Förr hittade vi guldkornen. Nu glänser de nån annanstans. Det var roligare när vi fick the career year för Martin Lindman som sen var ett jävla sänke i FBK och Malmö.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2013-01-29
sarg ut:

Precis min mening!
Kommentera