1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581533 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1556992


Svarskommentarer

Sv: Spelarjakten
nectis: Nubben antyder att Stümpel kan ha ångrat sig och så kan det säkert vara. Mygel på hög nivå i alla händelser iaf, det kan vi nog utgå ifrån. Så seriöst, med facit i hand, så kan jag nog tänka att det kanske var lika bra att det inte blev nåt. Tror att våra förhoppningar de senaste dygnet kan ha varit lite orealistiska.
Kommentera

Sv: Spelarjakten

nectis: Jaha, det var det man förstod... den jävla klubben blåste Nubben helt och hållet. Svagt att inte svara när man gör affärer sinsemellan...

Lider med Nubben!!!!

F*CK

Kommentera

Sv: Spelarjakten
nectis: Det är alltså den där jävla pajasklubben som slutat höra av sig helt enkelt. Det är ju jävligt snyggt utåt. Hoppas ingen någonsin gör affärer med denna idiotklubb igen.
Kommentera

Sv: Spelarjakten

nectis: Jävla skit också! Verkar som inte papperen var klara ändå och de där nere sket i att höra av sig då de övertalat Stumpel att stanna kvar eller han själv ändrat sig i sista stund av någon anledning.

Tycker att nubben och TIK kunde ha skött detta mycket bättre och varit ute tidigare och sluppit detta sista minuten larv. Nu står vi där utan en stark 1:a center :-(

Smolenak i all ära, men en center är vad vi hade behövt. SKIT OCKSÅ!

Kommentera

Sv: Spelarjakten
nectis: )c:
Kommentera

Sv: Spelarjakten
nectis: För jävligt! Men innerst inne talar Timrås tabellplacering sitt tydliga språk vart man väljer att spela och inte.
Kommentera

Sv: Spelarjakten
nectis: ingen stumpel alltså. Synd. Jävligt, jävligt synd.
Kommentera