1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581315 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1557032

Sv: Spelarjakten

Kevin O Shea: Nordgren har inte gjort mål sedan den 6:e december, det är 14 omgångar sedan - och det är honom som många ställer sitt hopp till, som skulle ha en duglig center vid sin sida för att skjuta oss kvar i kvalserien.

Jag säger som Dr. Dängroth : Jag är skeptisk!

Vi får nog istället ställa vårt hopp till krigare Hallin och förhoppningsvis Smolenak, samt att Lundström spikar igen...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelarjakten
Kevin O Shea: Gunno har sett uppenbart hämmad ut. Förmodligen skadan som ska opereras efter säsongen.
Icke desto mindre är han en av få naturliga målskyttar i det här laget. Tillsammans med en riktigt bra playmaker skulle hans skills få betydligt mer utrymme.

Men visst. Vi kan ju fortsätta att tokspela Jonte som offensiv motor. Förmodligen bara en tidsfråga innan det släpper...
Kommentera

Sv: Spelarjakten

Kevin O Shea: Glöm inte Murley!

Frågan är om inte Smolenak ska spela med Murley för att spetsa till det och få en stark 1:a kedja. Men det saknas en stark center där. Alexander Larsson lär väl ta den platsen. Och att peta Nordgren från 1:a trots att Murley och Smolenak känns bättre lär väl Montén inte göra? Nordgren verkar lida lite av sin handskada han går inte riktigt att känna igen tycker jag. Något är det iaf. Hoppas han visar framfötterna snart. Det behöver TIK! I PP är ju Smolenak och Murley givna iaf.

Kommentera