1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581466 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1557057

Sv: Spelarjakten

Spelarjakten har iallafall infriat mina förväntningar, Bäckström ut... allt annat är bara en härlig bonus.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Spelarjakten
Jag tackar iaf Nubben Nollan Tommy och alla som har skänkt pengar till timrå ik's spelarjakten. Om man som vi här inne satt o sög ut precis allt vi kunde av sillyn så fick man iaf massor av drama för slanten!

Vi fick till slut en back som förhoppningsvis kan åtminstonde lite mer rörlighet o kyla på offensiv blå än vad bäckström bjöd på och en tjeck med ett dokumenterat målsinne. Jag hoppas att vi kan ge radek en inramning som han gillar och kan trivas i så pass att han talar gott om oss eller rent av kan tänka sig att spela mer i vår dress framöver om det skulle bli aktuellt.

Gårdagskvällen var jävligt skoj med febril aktivitet här inne samt ett snabbt och härligt flöde av div twitter kommentarer och mini repotage från lokala medier. Det var lite av en höjdpunkt för mig igår här. Allt till den underbara inramningen från en 0-4 seger där Hallin härskat och jocke varit bra igen!

Tack för det alla inblandade...
Imorgon ska jag inte sitta o hacka på våraspelare under saik matchen... Ska vara båtflyktig på galaxy isst. Hoppas att Timrå fortsätter på den inslagna vägen nu bara.
Kommentera

Sv: Spelarjakten

Jag ser det som att eftersom Stumpel vägrade svara i telefon under kvällen så lär han inte ha varit sådär supermotiverad att hjälpa Timrå. Han såg nog mest $$$ och jag vill inte ha halvmotiverade spelare i mitt TIK!

Kommentera