1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1563382

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2013-02-23
Ja! FAAAN VA HÄRLIGT!(ser matchen i efterhand igen)

Är i det stora hela nöjd med insatsen! Växjö är ganska svårspelade med sitt otroligt kompakta försvar o vanligtvis vassa anfallspel.
Man kan gnälla på spelet i egen zon. Det var inte särskillt konstruktivt MEN man tog hand om slottet Bella gör en klart godkänd match. Har en del tur o släpper massor av returer som backar o frw hackar ner i sarghörnen, vänder spelet och andra som slås ut i mittzon. Han gör även ett par riktigt bra räddningar. Anfallspelet är trögt som vanligt med lejker äckliga köttvägg men nu får man dom där målen som vanligtvis inte kommer. Om man ser till vad jag förväntar mig av spelare så vill jag lyfta Dahlrot för sin riktigt rigtigt stabila insats i försvarspelet han hade även ett bra slagskott i stolpen. Involverade sig i spelet på ett bra sätt!
Murley är svår att inte nämna. Jag ville inte se karsloken i tik dressen något mer. Jag spydde över hans loja spel och missade målchanser ifjol. Nu är det en annan spelare. Tar helt klart godkänt ansvar i egen zon o producerar äckligt bra framåt!
Störst cred ger jag dock bagarn i kväll! Han är precis där han ska vara vänd åt det hållet han skall vara när han skall vara för att få öppet mål när friberg lägger på ett vådaskott. Mycket bra och VIKTIGT så in åt hellvete! Att ligga på ett ett hela andra var nog mycket viktigt för moralen i tredje. Hade det funnits en frustration över en nolla i målkollumnen hade det nog blivit en jävligt skitnödig tillställning i tredje. Sedan är han så äckligt bra i slutet av matchen i egen zon. Han bromsar upp allt o alla som kommer i hans närhet. Bagarn är nästan sämre på rlren än hagos o ändå är han där i fejset på hlavac o rosen hela tiden han låser fast spelet vi sargen och han tacklar. Mest fashinerande att se är ändå att han tar tackligar så jävla bra. Han ser ut som en jävla fatboy på rinken när någon sätter en smäll på honom. Han liksom sväljer upp kraften från tacklingen o bara jobbar på. Otroligt jobbig att möta. När han spelara försvarspel ihop med halin så känns det helt jävla kolugnt. I en sådan här match som är så tät o nervös med så mycket på spel och med växjö press på slutet tycker jag att bagarn är en helt avgörande faktor till tre poäng. Nu lever hoppet för en lallande fåne som mig vidare! Tack för det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers HC - Timrå IK 2013-02-23
Lycka till i fortsättningen.
Hoppas att ni går förbi Växjö.
Det skulle vara härligt om ni som "de fattiga kusinerna från landet"
skickar ner krösusarna i Växjö till kvalserien.
Kommentera