1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582027 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1566431

Sv: Positiva Kvalet till ES
Ok jag kanske lägger på en gammal skiva på skivspelaren nu med Marie & Per men ändock....det här kan ju gynna oss lite;
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiva Kvalet till ES

Timrå Icon:

Bibic hade tur, han borde ftått runt 5 - 6 matcher, Leksand börjar mot SSK hemma.

Kommentera

Sv: Positiva Kvalet till ES
Timrå Icon: tre matcher för struptag på en domare... Hade nog trott säsongen ut, men jag har bara sett situationen på stillbild, och det kan väl säkert ha sett värre ut där än i verkligheten.
Kommentera

Sv: Positiva Kvalet till ES
Timrå Icon:

Bra bra men för låga straff om du frågar mig.

Funderar annars lite på förkvalet till KS. Får man välja ser jag naturligtvis att Oskarshamn kniper KS-platsen men det känns rätt osannolikt. Mellan de övriga tre är det jävligt jämnt. Är inte längre så säker på att DIF är det lag jag helst slipper.

Karlskoga är griniga och slutade före DIF, de är ingen lätt nöt. Örebro å sin sida har inte haft en lyckad säsong och misslyckades kapitalt i KS förra året. Lyckas de till slut tråckla sig vidare tror jag de blir livsfarliga. Åsså DIF då...såklart en missräkning el grande att inte direktkvalificera sig. Men fixar de det ändå kommer de inte undan press och favoritskap. Jag tror att de löper risk att gå i samma fälla som förra året och tro att de är världsmästare när det kör igång.

Så här ser min ranking ut över i vilken ordning jag har önskemotståndarna:

1: Oskarshamn. Går de vidare är sistaplatsen vigd åt dem, inget snack. Lär dock inte ske.

2: Karlskoga/DIF. Hugget som stucket här. Båda lagen har kvalitéer som inger respekt men även saker jag tror blir jobbiga. I Karlskogas fall är det helt enkelt så att de inte ska räcka till, de har inte ES-kvalitéer. Men ett segt jävla grislag a' la Mora när det begav sig och sånt kan räcka långt. I DIF:s fall är det annorlunda. De VET att de kan utmana på allvar. Men risken är att de tror mer än så, att de vinner gratispoäng för klubbmärket typ.

3: Örebro. Det lag jag räds mest. Kapaciteten finns och fanns eg där redan förra året. Får de blodad tand kan revanchlustan räcka otäckt långt är jag rädd.
Kommentera