1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581396 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1567183

Sv: Apropå nånting...

Jag är besviken.

Gårdagens match mot AIK var den sista matchen i ES denna säsong. Vad gör då lagledningen? Jo, dom pissar på oss supportrar och övriga åskådare som betalat och kommit för att se en match värd att kallas match. Lagledningen väljer, när det är över en vecka kvar tills kvalet börjar, att ge Demén-Willaume, Murley, Hallin, Molinder och Jonte(må så vara), ledigt för vila.

Med andra ord, dom gav upp matchen redan innan den startade. Med oflyt i det kommande kvalet så kan detta vara sista matchen i ES under lång tid och detta är minnet man då tvingas bära med sig. Detta är inte att respektera sina viktigaste finansiärer! SKÄMS!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
John K: Ja, det hade ju verkligen varit smart att få någon bärande spelare (med skavanker) skadad inför Kvalserien... *OBS! Ironi*
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John K:Jo visst, fast hur tror du det hade låtit om man hade spelat dessa och Hallin och Murley hade gått sönder i gårdagens match? Rent vansinne att riskera att nyckelspelare går sönder inför kvalserien om du frågar mig. De är alldels på tok för betydelsefulla för att man ska gambla om det, när det handlar om en match som inte betyder nåt i egentlig mening.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John K: Vad spelade förlusten igår för roll menar du? Vad hade en vinst mot AIK i en för bägge lagen fullständigt meningslös match gjort för skillnad? Dessutom, Timrå IK hade ju kunnat mönstrat en all-starfemma från NHL, och utan att undvika spel i kvalserien.
Kommentera