1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1568782

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Hyfsat svängig förkvalserie. Nu gäller det för Timrå att inte ha överdriven respekt för motståndarna utan fokusera på det egna spelet. Fakta är att vi är bästa laget. Med rätt avvägning mellan ödmjukhet inför uppgiften samt tilltro till den egna förmågan så ska det inte spela nån roll vilket lag som står på andra sidan i morgon.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Boosten som Rögle fick i kvalserien förra säsongen efter att ha "kommit bakifrån" via playoff ska nog inte underskattas helt. Premiärvinsten på Hovet har nog sina grunder just precis där. Sen är förstås inget vunnet när man vinner en match, men den psykologiska faktorn av att vara underdog och kunna växa med uppgiften har förstås sin betydelse. Fokus för vår del måste förstås ligga på det egna spelet, men det är jag faktiskt inte ett dugg orolig för. Nej, är vi på tå från start har vi alla chanser i världen till en bra start.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Bästa laget underifrån gick till kvalserien, inget snack om det. Vi får därmed ta oss an Örebro i morgon. Riktigt spännande det där...

Kommentera