1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1572143

Sv: Vad händer sen då?

Bragd-Birger: Elitserievinnaren borde vinna SM-guldet. Sedan kan man ha en kupp (precis som i fotbollen) vilket blir en annan sorts tävling i elitserien. Man kan alltså ta 2 segrar under ett år, en s k dubbel. 

Jag hoppas att det inte finns någon gräns för hur mycket pengar vi skall få in. Leksands IF håller för närvarande på med ett "projekt" som kallas nybygget, där supportrarna samlat in runt 6 mille på några månader, förhoppningsvis stiger den siffran stadigt under året. På Leksandsif.se kan du läsa mer om detta. Eftersom det går så bra för nybygget så klarar vi oss nog undan KK och då kan vi garanterat betala tillbaka till dig som skattebetalare. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer sen då?
Henrik Ellemo: Sen, jisses. Så vi ska alltså göra om hockeyn i grunden, allt p g a den sportsliga orättvisa som låter Leksand husera i en lägre serie? Sure. Vi kanske ska spela vår-höst också, för att minimera krocken med Vasaloppet?
Kommentera

Sv: Vad händer sen då?
Henrik Ellemo: 151 mille var skulden för nån månad sedan i alla fall.
Kommentera

Sv: Vad händer sen då?
Henrik Ellemo: Det pinsamma i hela den här historien är ju att ni som ett av de sex utmanarlagen i kvalserien mycket väl kan komma att spela bort ett av lagen ur elitserien. Detta med en satsning med pengar som från början inte var era egna. Nej, de supportrar till de bägge ES-lagen har istället fått vara med och dela på de pengar som i gengäld genererat ER satsning mot samma serie. Det rimmar inte helt klockrent i min värld. Men så länge det är Leksands IF verkar allt vara tillåtet. Någon skam i kroppen verkar ingen på hockeyförbundet ha som tillåtit ER att spela på nästan som inget hade hänt.
Kommentera

Sv: Vad händer sen då?
Henrik Ellemo: Du gör nog klokt i att avvakta med din positiva ekonomiska prognos. Kreativiteten verkar vara som störst på vårkanten i leksandskansliet, och ekonomin aldrig så välmående. Frammåt hösten kan dock läget som bekant vara ett helt annat.

'Garanterat betala tillbaka...'. Undrar hur många gånger dom orden uttalats av en leksandsanställd?
Kommentera