1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1572161

Sv: Vad händer sen då?
Henrik Ellemo: Men nu glömmer du bort den lilla människan mitt i allting, d.v.s mig och alla andra Timrå- respektive Röglesupportrar. Jag har inte skrivit på något avtal där jag godkänner att mina skattepengar ska vara ämnade åt nån elitseriesatsning för Leksand. Timrå IK har under de senaste säsongerna försökt ta ansvar för både sin egen ekonomi men även för sina fordringsägare. Just därför blir det ju så konstigt när ni då, på rakt motsatt manér, trampar på i ullstrumporna med en satsning med pengar som inte är era. Svar nej, ni har på inga sätt bevisat att ni klarar av att hantera spel i Allsvenskan och då menar jag inte spelet med klubba och puck utan spelet med pengar och det känsliga vågspelet mellan vinst eller förlust. Ni har gått all-in flera säsonger på rad med tom hand och en lastgammal kranskulla som högsta kort i leken. Resultat? Fortsatt spel i AS.
Skulle ni nu gå upp är det ett genomruttet sätt att utnyttja andra människor som helst av allt önskade att ni blev kastade åt hajarna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer sen då?
Dream Team: Så du vill slopa lönegarantin, som är en rättighet för företag vid en konkursmässig situation? Dina pengar är ett lån och kommer att betalas tillbaka, med ränta. Det är de enda pengarna du som skattebetalare riskerat i detta fall. Lönegaranti är en del av en hjälp för att kunna få sin ekonomi på fötter igen. Efter denna rekonstruktion har en ekonomi att stå på och en fungerande organisation, vilket resulterar i arbetstillfällen till den lilla människan. 
Kommentera