1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1572650

Sv: Apropå nånting...

Jag vill inte vara bror duktig men TYVÄRR så verkar nedanstående inställning hos TIK (alla inblandade) som jag skrev innan matchen mot SSK infrias. Ingen är mer ledsen än jag som följt laget i 25 år. Dags att starta om, föryngra och framförallt släppa fram unga hungriga spelare. Det är ju bara att titta på s k stjärnor och vad dom presterat (inte alla) under hela säsongen. Det som gör det än mer tragiskt är att vissa av hemvändarna tidigare varit spelare som inte platsat eller som inte p g a dåligt uppförande, dålig träningsattityd mm inte varit välkommna men som inför denna säsong skulle vara nyckelspelare!!  Ja,ja det finns mycket som gått fel men några spelare (halva laget) har gjort många bra insatser men det räcker ju naturligtvis inte. Jag kommer fortsättningsvis att hålla på TIK och hoppas att detta är starten på något nytt och bättre. Ja, det är många matcher kvar men det är FETKÖRT för TIK för den här gången.   

--------------------------------------------------------------------------------------------

Något som gör mig riktigt orolig är den intervju Monten lämnade inför matchen mot Västerås!!! Hans inställning verkar som att allt ordnar sig när grabbarna kommer igång efter det långa uppehållet! Faan, Kriget har börjat redan. Ja, nu gäller det att ge järnet under 3x20 minuter i varje match. Spela enklare, snabbare passningar, rakare på mål, gå in och ta stryk framför kassen, bänka spelare som inte visar vilja och ge järnet för att visa dom övriga att nu jävlar är det blodigt allvar. Det t o m syns på spelarna att deras attityd är, VI spelade i ES innan kvalet så vi är bättre än er. Det här ordnar sig. Och den där j--vla stå still hocken a´la Hedström och andra s k stjärnor. För fan, smutsa ner er lite och ta av er velourbrallorna. I början av Heströms karriär så skulle han pissa på motståndarna, men nu verkar det viktigaste att fixa en bra image bland motståndarna och vara omtyckt. Kan man få se ett mer desperat spel redan från nersläpp så vore det bättre. Monten sa i intervjun att det gäller att vinna matcherna vilket är viktigare än att spela bra. Ok, det köpar jag men hur skall det gå till när inställningen på ledningen och spelarna är så totalt under isen!!!

Plocka fram det elimentära som krävs i en kampsport som hockey och sluta överanalysera vad som skall göras på banan. Kämpar och krigar man inte tillräckligt så spelar taktiken ingen roll. Får jag se ett mera laddat TIK nästa match så finns hoppet kvar. I annat fall så är det bara att förbereda sig på spel mot Djurgården nästa säsong. (vilken jävla mardröm)

Visa stolthet som spelare i TIK.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Det enda positiva som jag har sagt tidigare är att förhoppningsvis lämnar de flesta spelarna truppen.

Eller kommer lirare som Crippe och Jonte stanna kvar i brist på annat intresse??

Kommentera