1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582179 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1572901

Sv: Apropå nånting...

mikenomad: Tränarna är som blöta kattungar... som ska gjuta mod i våra morske män. Jag tar mig för pannan.

T om Jimmy är...lite less o irriterad.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Hahl Bundy: Timrå har målat in sig i ett hörn, no doubt. Men dom har fortfarande chansen att ta sig ut därifrån. Lyckas man med det kommer åtminstone jag bry mig mindre om att man satte sig där in the first place.

Förutom tränarna är det upp till spelarna nu. Vi har ett antal spelare vars position, roll och lön bygger på ledarskap. Det är helt enkelt dom som ska - måste - kliva fram och visa vägen. Gunno, Jonte, Crippe, Hallin, Sebbe, Robban, Bella, Smolle, Hagos, Murran. Det är nu domen faller över dom som hockeyspelare i Timrå 2012/13. Män eller möss? Kliva fram eller gömma sig? Eye of the tiger?  Eller stirr ner i båsgolv?

Den här serien är över när resultaten säger att den är över. Och resultaten är till största delen frukten av spelarnas prestation. Rögle i kväll. Vi vet hur dom spelar. Vi vet hur dom slås. Vi vet saker som vi kan använda till vår fördel, deras svaga punkter, hur vi får det psykologiska övertaget att vridas tillbaka i vår favör. Vi har förvandlat dom till små, harmlösa och osäkra hockeyspelare förut. Vi kan göra det igen.

Men: allt hänger på: vill ni? Vågar ni?

I kväll handlar det om en enda sak: upp till bevis. Brinner det inte nu, i varje byte, i varje närkamp, i varje hemjobb och omställning, täckning av skott eller avlossande av ett sådant så fort chansen dyker upp, så...då är det kört. Finito. Och: då har ni avslöjat er.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy: Länge sedan man var så här nervös och ångersfull
Kommentera