1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581068 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573698

Sv: Totalt jävla mörker

Ambroo: Väl talat!

Det har varit 13 roliga - nåja, nästan alla - säsonger. Längre än vad jag först trodde.

Nu hoppas jag att jag någon gång i mitt liv tillsammans med mina två barn får vara med om att Timrå tar klivet upp. Så att jag, precis som min far, får säga; jag minns hur det var förra gången vi spelade i ES. 

Annars har jag mina tankar och fokus på flugfisket. Det gör att man glömmer bort Timrå och det totala jävla mörkret ganska hastigt. Jag har sett fram emot att få en ny flugrulle på posten med större spänning än jag kännt vid någon match Timrå lirat i år. Och det säger en del om engagemanget... Dött.

Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Totalt jävla mörker

Idag finner jag tröst i att kolla på kvartsfinal 3 mot Modo 2008 som en vänlig själ på detta forum skickade på en skiva till mig för några år sedan. Matchen är den där när det var 6000 röda flaggor fyllt i hela arenan. Det stod HÄMND ovanför klacken, Challe hade sin röda näsa och Regin var stekhet och hade gjort 5 poäng på 2 matcher. Unibet gav 5 gånger pengarna på frågan: Vinner Timrå SM-guld i år?

Tyvärr var väl detta början på slutet i Elitserien men jag minns denna match som ett väldigt positivt minne och därför vill jag se den idag i detta mörker för att på något sätt lindra smärtan.

Förhoppningsvis får vi fixa till ekonomin i Allsvenskan nu och sedan komma tillbaka som det skridskostarka, hungriga och livsfarliga lag som jag vart fullständigt såld på där under 2000-talet. Det här fixar vi även om det inte görs på en eller två säsonger. 

Låst ämne

Sv: Totalt jävla mörker
Kerstin_k:

Håller med. Tur man har fisket att luta sig mot =).
Låst ämne