1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574224

Sv: Apropå nånting...

Greven:

Men oj vad du kan mycket om mig... ;) Tyvärr så kan jag inte ta tillbaka Timrå till Elitserien, vilket är andledningen till att du försöker göra narr av mig. Jag tar åt mig fruktansvärt mycket när anonyma folk inte tycker om mig på internet :(

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrik Källstr:

Det är intressant att se nu när saker och ting ställs på sin spets, vad olika människor går för. Jag menar, nu finns det ju verkligen alla möjligheter att håna oss. Det är inte svårt, det svåra är att inte göra det. Det är liksom ingen imponerande bedrift att titta in här och slå sig för bröstet som konkurrerande supporter, göra sig lustig på vår bekostnad och tro att man kommer med dräpande poänger när man slår fast att "haha..nu kommer vi aldrig mötas igen i tävlingssamanhang!!11"

Det är då man gläds och blir lite varm inombords när man läser skribenter som (med reservation för stavningsfel) spud, wayne greasky, bad_brett mfl. Killar man tyckt både det ena och det andra om men som nu visar sig ha heder i kroppen samt insikt i vad supporterskap handlar om. Men så finns såklart såna som du. Små parasiter som, på riktigt, endast mår riktigt bra vid andras olycka.

Då kan jag svara dig, med tanke på hur du känner inför vad andra här tycker om dig, att det är väldigt skönt att konstatera att de åsikter såna som du har om vår förening och vårt läge nu knappast kunde bry mig mindre.
Kommentera