1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581759 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574658

Sv: Apropå nånting...

Humorn hos kissemissarna på Gärde är ändå ett ljus i mörkret.

"Det mest tragiska är ju att Sundsvall hade haft ett enormt läge om man hållit sig kvar i Allsvenskan. Då hade man kan köra på att Timrå haft sin chans och att det är dags att satsa på Laget i stan. Det hade mycket väl kunnat bli ett topplag av det hela."

Jo, för om Botkyrka HC skulle ta steget upp i AS så skulle nog Djurgårdens sponsorer bli alldeles våta i brallan. DIF har ju haft sin chans liksom.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Erytrocyt:

Ska vi vara helt ärliga så är det inte helt optimalt att Timrå ska vara det ledande laget i trakten. Åtminstone inte i sin nuvarande form.

För boende i Sundsvall är det inte jätteenkelt att ta sig till E:ON Arena. Om det byggs en stor evenemangsarena i centrala Sundsvall, känns det inte alls omöjligt att Sundsvall Hockey på sikt går om Timrå. Tyvärr är det nog Timrå som är traktens Botkyrka HC. Kanske inte i dagsläget, men sett till potentialen.

Den mest långsiktiga lösningen borde därför vara att slå ihop Timrå och Sundsvall och försöka få till en evenemangsarena i centrala Sundsvall. Dock har man väl försökt med detta förut och det fungerade inte helt friktionsfritt om inte minnet sviker mig.

Kommentera