1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1574711

Sv: Apropå nånting...

Timrå Isstadion: Skare byggas nytt så skare byggas i centralt i Birsta. En hall för 10000 åskådare, därav 2000 stående. Det var Johansson brothers stora misstag att förbättra i Sörberge. Hade dom varit förutseende tillräckligt så hade hallen i dag varit i Birsta. Laget hade sedan länge varit ett topplag i ES.

Förmodligen vunnit SM ett antal ggr.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Arena i Sundsvall är ju mysigt och fräscht, men är det inte lite loseraktigt att ideligen dra fram en massa undanflyktssnuttefiltar? 'Timrå kan inte konkurrera för vi är en liten klubb'. 'Vi kan inte bygga ett fungerande lag med bara 27 miljoner i budget'. Vi kan inte få folk till matcherna om vi inte har en centralt belägen arena'. Osv, osv.

Isstadion ligger där den ligger, och har så gjort under föreningens uppgångar och nergångar. Den lär fortsätta göra det under överskådlig tid. Det g å r att få dit folk. Det är inte så att man rivit vägarna dit, eller att man tagit bort alla transportmedel. Knöligt, sure...men det går.

Snarare gäller det att få folk att v i l j a gå. Där kan vi, och då helst klubben, vara kreativa. En bra början är ett lag med lite cojones. Ett lag med lokal anknytning, lite långsiktighet. Och: en attraktiv, offensiv hockey. Att inte vara ett givet slaktoffer på hemmaplan vore en crazy grej att pröva. Lite rimligare priser. Få i gång en klack som lever om som Djävulen själv. Osv.

Timrå har grejat motgångar förr. Det ska nog gå den här gången också. Det är trots allt något närmare Elitserien nu än under 80-pers-på-läktaren-perioden på 80-talet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nä nu tycker jag vi alla loggar ut,å åker ut å stöttar laget i sista matchen.Det ska i varje fall jag göra.
Kommentera