1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1576720

Sv: Alla ni som vill att Pelle ska stanna, skriv på!
Hahl Bundy: så är det ju. Men samtidigt blir det väldigt fel när tunga namn så som du säger att 'här kan man inte befinna sig då det ballat ur' och inser samtidigt att det är du och några till som skriver det mesta på forumet?!
Du har ett ansvar att leverera på forumet, likaväl som jag och andra gamlingar har det. Men att hota att lämna stället skulle få människor att hitta hit, det låter rätt osannolikt.

Twittra på, jag gillar det korta och 'rakt-på-sak', men låt HS få växa utan att någon med inflytande ska säga saker som får folk att dra. Ditt vemod till trots så tror jag att detta hak är det bästa för att väcka idéer och/eller nya tankar.

Att HS för dig känns skit är nog för att du vuxit ur det. Nya människor kommer. Entuismera dem istället för att skrämma dem härifrån.

Puss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Alla ni som vill att Pelle ska stanna, skriv på!

250kg kärlek: Jag är ju här el. hur? Det jag säger är att det har varit många som lämnat pga vissa orsaker. Jag har tidigare sagt att jag varit duktigt less på det här forumet precis som du har varit.

Att jag tycker att twitter tex är ett bra forum betyder ju inte längre att HS är skit. Har jag sagt det den senaste tiden?

Säger ju att det kläcks bra ideer här nu o det är ju så det ska vara,, jämfört med de senaste åren.

Synd att det är just Jag som skrämmer bort folk härifrån... trodde att det var debattklimatet o div annat... men där ser man.

Ska sluta leverera moralkakor till ett bättre forum. Får bli mitt sista inlägg härinne på ett tag. Synd att skrämma bort folk.

Puss.

Kommentera