1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582212 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #157685

Sv: Ni skall tillbaka LIF!
Smokey: Faller på knä gör jag inte, men jag gratulerar er till en välförtjänt seger. Siffrorna talar som sagt för sig. Klart man deppar över en sådan förlust som det blev igår med ett målvaktsspel som är bedrövligt, men jag ber om ursäkt om jag irriterar allt för många här inne, men jag älskar att debattera och att skapa debatter. Menar absolut inget illa med det. Har inte något personligt mot nån här inne men ibland blir man väldigt frustrerad.
Önskar er all lycka i elitserien i år.

När jag skriver att Leksand är folkets lag är det förstås för att det väcker en del ilska och blir då till en het debatt. För mig och alla andra Leksingar är det så, men självfallet är det inte så för er TIK fans och alla andra fans i Sverige.

Att jämföra lidande går ju inte heller. Klart att ni har utsatts för ett väldans lidande och njuter i fulla drag just nu det är helt förståligt, men att säga att vi, leksingar, inte vet vad lidande är går inte. När man har legat så länge i elitserien som vi gjorde innan vi åkte ut skapar en slags känsla av oförstördbarhet. Vi trodde inte det var möjligt att vi nånsin skulle lämna hockeyns finrum pga att vi varit där så länge. När det väl händer så tror jag att lidandet är lika stort bland oss som det har varit för er under alla år. Man kan inte påstå annat. Nu är vi tillbaka för att stanna för alltid.

Som sagt lycka till nu och i ett eventuellt slutspel.

Mälarmasen.
Kommentera