1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582740 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1584571

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Exakt! Jag är rörande överens med dig. Jag har varit öppet kritisk till hur föreningen drivits på några punkter. Bl a har jag upplevt att man inte varit noggrann med de små detaljerna. Det har sopats under mattan och till slut blir många små detaljer ett jätteproblem. Nu får föreningen chansen att göra om och göra rätt. Aldrig tumma på något, någonsin.

Jag kan gärna se Timrå i SA i flera år framåt (även om SHL är målet såklart). Så länge som varje säsong är ett kliv framåt i utvecklingen för föreningen så kan jag leva med det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
250kg kärlek: Jag tror de flesta är rätt överens kring det här, det är ju inte några direkt uppseendeväckande åsikter...:) Det vissa av oss kan ha lite olika uppfattning kring är ansvarsfrågan, i vilken ände förändringen skall ta fart.

Där några menar att det är upp till bevis för publiken nu, att gemene man måste ställa upp nu och åter vallfärda till matcherna så menar jag att förändringen först och främst måste ske inom föreningen. Rätt spelare, bra spelare (till rätt pris. Detta handlar om en del skicklighet och en stor del tur. Det är verkligen balansgång på slak lina att vara sportchef i en liten elitklubb som TIK) måste värvas och laget måste prestera bra, sända ut rätt signaler. Först därefter kommer publiken så smått börja hitta tillbaka.

Man kan inte förvänta sig att publiken skall vara på plats match efter match för att stötta ett dåligt lag ekonomiskt så att det nån gång i framtiden kan ges ekonomiska möjligheter till bättre satsningar. Som jag skrev, det vore önskvärt att det fungerade så men verkligheten är att det inte gör det. Observera att jag nu inte pratar om supportrar som dig och mig utan de här som gillar hockey och sport i allmänhet och som tycker det är kul att ha ett lag i regionen att heja lite på och då och då gå och titta på. Den så kallade marginalåskådaren.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
250kg kärlek: Ja men vad ska vi till South Africa att göra.....??
Kommentera