1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583227 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1584589

Sv: Apropå nånting...
Skarin: Jag gillade det där inlägget. För det är jävligt mycket sanningar i det du skriver och jag tycker som du. Verkligen. Jag står bakom varenda stavelse i ditt upprop! Det är realisten i mig som konstaterar att spiralen måste vända uppåt med utgångspunkt från laget, inte publikintresset. Vi är några som kommer stötta no matter what. Men vi är garanterar inte tillräckligt många.

Har du varit med så pass länge så vet du att även om hockeyn varit stark i regionen så har inte intresset för Timrå alltid varit det. Under min tid som "ung vuxen" (slutet av -80 och början av -90) understeg publiksiffrorna ofta 1000 pers och delar av 90-talet var både giffarna och Dragons betydligt hetare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är bra det :)

Jag var med även på den tiden. Jag blev skolad tidigt till att älska Timrå IK ;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: En sak man inte ska glömma är att svensk hockey lyft sig enormt på 25 år. Och vi är sportsligt högre i hierarkin än då. Gamla norrettan, den vi hade 300-600 åskådare i, motsvarar dagens division ett. Jämför lagen vi mötte då med dagens allsvenska. Löven var med då ibland, resten av lagen spelar i dagens etta eller tvåa. Det var sunkig hockey i en ståplatslada. Den här serien är mycket vassare och kvaliteten även på vårt unga lag bättre än det mesta vi hade då. Så mininivån är högre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Fredagen den 13:e förresten, vilket guldläge att skapa en fräck reklamkampanj inför hemmapremiären! Låt Norja vara Jason med sin målvaktsmask och Västerås skräckslagna, blivande offer. Krydda med citat från filmreklamen:
"They were warned... They are doomed... And on Friday the 13th, nothing will save them.
You'll wish it were only a nightmare...
Fridays will never be the same again."
Kommentera