1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1589273

Sv: Apropå nånting...
Det gick lite halvtungt för våra ersättare i högsta serien i kväll ... Hemmaplan och allt, skönt tapp av ÖHK och övertygande insats av LIF. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Garpenlöv om KHK:

"Den är även satt för att passa in i den ishockey som kommer att spelas i framtiden.
Just det, framtiden!
Där kommer farten i matcherna bli ännu högre – ­bedömningar av spelförstörande moment ännu tuffare – vikten av snabb speluppfattning bli ännu viktigare.
Då gäller det att förbereda sig och anpassa sitt spelarmaterial, tänk och spel redan nu.
Det har Karlskrona gjort som har värvat 16 nya spelare till den här säsongen där man har haft fokus på att hitta spelare som är skridskoskickliga, tekniska och har en bra spelförståelse för att passa in i Karlskronas offensiva hockeyfilosofi."

Känns som gammal hederlig TIK-hockey men som vi sedan ett antal år övergivit. När hockeysverige pratar om "den nya offensiva hockeyfilosofin" verkar utvecklingen i Timrå gå åt rakt motsatt håll. För är det nåt hos oss som fått stå tillbaka så är det offensiven, vilket vi fått betala dyrt för (inte minst ekonomiskt då detta de facto mer eller mindre skrämt iväg en stor del av publiken). Varje gång det funnits minsta utrymme att fylla på truppen känns det som fokus legat på att säkra bakåt ist f att producera framåt.

Redigerad kommentar

Kommentera