1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577860 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1608873

Sv: Apropå nånting...

mikenomad: Det är lite småcharmigt charmigt att läsa alla kommentarer på artikeln som postades i ST om landskapmpen mot Norge. Speciellt från supportrarna till laget som huserar ett steg ner på trappan. Det heter bl.a att Timråsupportrarna är avundsjuka, att laget går uselt, Alexander Steen valde att träna med Sundsvall framför Timrå och nu får Sundsvall Hockey stå värd för en landskamp! Det finns snart ingen hejd på resursslöseriet och misskötseln i Timrå. ALLT är dessutom bättre med Gärdehov!!

Jämförelserna är ju lite intressanta och verkligen hockeyrelaterade alla gånger. T.ex: Arrangemangen håller toppklass i Gärdeladan. Finemang, det klandrar jag ingen för som lyckas med det. Tvärtom, det är väl fantastiskt bra om en klubb sköter sånt till punkt och pricka.
Sedan nämns närheten till Scandic Hotell, City Gross och Statoil som ytterligare skäl. Ja, om jag tänker besöka en hockeymatch så är jag:

1: Gift, varför inga bortamatcher behöver ske på andra ställen än i Gärdeladan, varför Scandic Hotel kan strykas helt ur bokningslistan. Och om jag och min fru skulle få för oss att kombinera en kväll på Gärdehov och en helkväll med tillhörande hotell och avec så väljer vi garanterat betydligt fräschare och centrala alternativ än Scandic Gärde. Jag personligen minns Scandic Gärde som fräscht den gången när ungdomslaget hade samling där inför nån cup i Gärdehallen i början på -80-talet.

2: Storhandlar gör jag ALDRIG på City Gross, det väljer jag andra och betydligt närmare (från Söråker räknat) alternativ. Alla bor inte i Sundsvall. Dessutom ser jag i regel till att ha gjort klart såna saker så jag slipper ägna periodpauserna åt att köa på affären.

3: Närheten till Statoil kan väl vara motiverat då drivmedel både för bilen och magen ibland behöver fyllas på. Dock så är det väl inte flera mil till närmsta bensinpump från E.ON Arena räknat heller.

Avundsjuk på Sundsvall Hockey? Skulle inte tro det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Troja ångar på....har 3-3 borta mot Karlskoga.
Kommentera