1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582465 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1612517

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
mikenomad & småland: Låt oss formulera det som så att vi vikt denna säsong för att utvärdera det nya spektaklet SHL. Är det något för Timrå? Ska vi då gå upp i vår eller ska vi låta det mogna ytterligare säsonger. Delikata frågor för vår ledning. Jag känner på mig att dom inte kommer att iscensätta operation uppstigning redan i vår. Vad tror ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
sargad: Roffe o co sliter sitt anletes svett för att tygla kidsen, hålla tillbaka dem. Det fullständigt spritter i ungtupparna, i de överaktiva små liven. Likt äspingar vill de inget hellre än sätta tänderna i trötta gamla föredettingar. Delta i SHL:s PRO-kvällar och åka åttor runt åldringarna.

Roffe är nära att klara sin uppgift men nu ser det ändå ut som att han måste släppa efter lite och låta dem rasa av sig lite energi i PO.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Våga Vägra Allsvenskan
sargad: Jamen när du uttrycker det på det viset klarnar plötsligt bilden. Hela bilden. Det är alltså så det ligger till...herregud vad slipat! Det sätter ju ett helt annat perspektiv på de senaste årens händelseutveckling, vi sitter naturligtvis inne med hockeyhistoriens grundligaste och mest förutseende ledning. De lämnar INGENTING åt slumpen...

Nä...sånt här avgörs inte i en handvändning, på en ynka säsong. Detta måste få ta tid och som du skriver mogna. Jag tar för självklart att Nollan inte släpper upp oss redan i år. Vare sig vi eller SHL är redo för det.
Kommentera