1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1617154

Sv: Apropå nånting...
Pucken: Rögle stormar fram och några härinne jämför dem med oss, att det nästintill lika gärna skulle kunnat vara vi med tanke på resultat i serien. Nåväl, det är ju en sanning med modifikation. Så nära men ändå så långt borta skulle man kunna beskriva det som. Sanningen är ju att skillnaden mellan Rögle och oss är betydligt större än resultaten i serien skvallrar om. De var en av de stora favoriterna innan säsongen, kanske den största, och har ett namnkunnigt lag. De underpresterade ganska kraftigt under säsongen men väl i hetluften har de allt som vi saknar, dvs rutin och spetskompetens nog att verkligen ha chansen att återta sin SHL-plats.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Som vanligt tar du hem poängen. Låt det unga Timrå få några år på sig att bli riktigt bra o inte en engångsfluga som Röglarna är o alltid kommer vara.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Så har jag faktiskt inte tänkt om det där kräklaget från Änglahölm. Fy för fan, nu blir det säkert Örebro och Ouähgle i SHL nästa säsong. Jag skiter i om Sthlm blir representerat eller inte, men jag hade lite våta drömmar om Malmö i högsta serien igen. Men nu ser jag att det bara blir jävla kuk av alltihop. Precis som i all annan sport... Fan!
Kommentera