1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1629256

Sv: AIK - Timrå IK 2014-09-20
Helvete, vad mysigt det är att se Timrå vinna matcher. Ludvig, Hult & Wedin bjuder på finlir.

Nu till det negativa.

Det är så förbannat tråkigt att se Timrås supporterkultur dö ut mer och mer för varje år som går. Visst, idag var det ett par hundra på Hovet och höll låda men på hemmaplan då? Vad kan man göra för att vända den negativa trenden? Hur går man fler personer att ansluta till klacken och bidra med sin stämma?

Det kan vara svårt och jag vet att vissa personer jobbar stenhårt för att försöka få till någonting men tyvärr går det utför. Så hur kan vi ALLA hjälpas åt för att vända trenden?

1. Sprid bilder men framförallt filmer på gemenskapen på bortamatcher och hemmamatcher. När jag söker runt på nätet för att kolla klipp på Timrås klack hittar jag ingenting nytt alls. Facebook, Twitter & Instagram ska vara proppat med filmer på Timrås supportrar. Unga ska bli nyfikna, imponerade och känna ett sug att själva stå där och skrika sig hes match efter match.

2. Den klassiska, ta med minst en vän var så dubblar vi publiksiffran. Visst, det kommer aldrig hända att alla gör det, men om man får 300 personer att göra det så är det alltid något.

3. Bygg upp ett intresse. Starta en kampanj med intresset att fylla hallen en specifik match. Ha en barometer där det står hur många biljetter som är sålda. Folk vill väl inte missa en folkfest och köper därför en biljett.

Någon som har fler förslag att tillägga?

Kom igen nu, bättre kan vi. För inte har vi väl mindre supportar nu än för 5-10 år sedan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Timrå IK 2014-09-20
nectis: Vi kämpade på som bara den idag i klacken! Det måste ha hörts? Kan man skicka filmer här på ha? För isåfall har jag några riktigt bra på lager.

Redigerad kommentar

Kommentera