1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1637317

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK

DJ Hemp: nej, ingen tävling i att ge mest, hoppas inte att det uppfattas så. Men en påminnelse om att ge om man kan och villl (för jag tror att degen behövs...)

Och när du blivit upphånglad av Scarlett Johansson eller Nicole Kidman på någon inspelning och installerats som lyxman/toyboy i New York/Hollywood så vet jag att du skickar några tusen dollar av hushållspengarna också DJ.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK
El Maco & Sargad & kanske några till:

Tack för era förtroenden! Självklart vill jag också vara med om att skjuta till några sköna slantar om så blir fallet, ja hångel med Scarlett och Nicole och allt det där. Men riktigt så långt har man nu inte kommit. Inom ett par veckor upphör min innevarande anställning på Sveriges Utbildningsradio och det verkar inte finnas på kartan att man får någon förnyad sådan, trots att man har gått från klarhet till klarhet. Nej, samhället fungerar visst inte så i dag längre. Så hädanefter blir det att, likt Ricky Gervais rollfigur Andy Millman i Extras, hanka sig fram via extrainkomster från t ex statistjobb. Jag tror att det kan bli en intressant och rolig dag på fältet, Hyllie torg i närheten av där MIF spelar för övrigt, nu på torsdag. Man måste upp i ottan, tidigt som fan, men det ska nog gå. Sedan är det bara att ge järnet och hoppas på att man får fler uppdrag i framtiden.

Livet i Malmö känns hittills riktigt behagligt. Det är till och med så att det är lite för trevligt, då jag knappt har fått någonting gjort i arbetsväg. Man är mer som en dandy än som en arbetshäst, så att säga. Och nu är det fan bråda tider alltså, program som måste bli klara och så där... Huga!

Hästen borta i kväll alltså. Ett litet eldprov. Men jag håller det inte som för omöjligt att vi tar dem också. Precis som många andra här blir jag bara alltmer begeistrad av detta Timrå-gäng. Och i det här fallet är det exakt som enligt klyschan "Avstånd förstärker kärlek".
Kommentera

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK
El Maco: Jaha... jaså. Slug och aningen oväntad plan att få Timrå på fötter rent ekonomiskt. Icke desto mindre genialiskt av DJ Maco. Vi alla tusentals Timråälskare hjälps alltså åt att haussa Hempens insatser på vita duken. Hemp flyttar till Hollywood, tjänar storkovan och kan sätta in betydande månatliga summor på Timrås givarkonto. Vad kan gå snett? Nä, just det. Har inte hört en så slug plan sedan Baldrick hjälpte Black Adder.
Kommentera