1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581382 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1645971

Sv: Apropå nånting...
Vad är det för fel på folk numera ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Andersson:

Skrev om detta för några år sedan när debatten om gubben på kinapuffarna, infödingarna i Tintin och dockan i Kalle Ankas julafton diskuterdes som flitigast. Jag tog då just Frölundas och Chicagos indianer som exempel på hyckleri. 

Naturligtvis är det en enorm dubbelmoral att uppröras av stereotypa bilder av svarta människor, samtidigt som man är helt okej med att ett ishockeylag har en ilsken indian på tröjan.

Personligen tycker jag att hela diskussionen är urlöjlig, men om man nu ska envisas med att plocka bort stereotyper, tycker jag att det är bra om man är konsekvent.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Som vanligt så är det dom här jävla skittidningarna som smäller upp sånna här saker, dom intervjuar en enskild person och vad hon tycker om frölundas logga och sen blir det som vanligt, 10,000 delningar av artikeln på facebook, folk som hetsar över att folk är helt dumma i huvudet och att jakten har gått för långt och nu får det vara nog blabla. Det här gör tidningarna med vilje för dom vet att det drar en massa delningar och debatt. Stormen i vattenglaset fortsätter :P
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Den som trollar har uppenbarligen sett avsnitt 1 av nya säsongen från South park 

 
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Istället för att se det negativa med det kan hon väl se det som en hyllning till Indianerna, folk har så in i helvete lite att göra och de ska klagas på allting, man får ju dessutom lära sig om samer, indianer osv i skolan så ingen tror väl att dom är några maskotar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Andersson: hallå du gamla indian.

Ja Timrå är också rasistisk de har röda ställ

Folk är på hetsjakt mot rasism. Folk är löjliga ibland
Kommentera