1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1656512

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Skarin: Kommunledningen kan inte jobba med starka o kunniga perssonligheter, det är det som är problemet........YNKLIGT!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Pär: alltså Stig vill ju precis som klubben rida kommunen hårt nu för att speeda upp deras tröga beslutsprocesser. Man kan kanske se alla tre parters uttalanden som fingervisningar snarare än sanningar...

Lite ligger det dock i det Svedberg säger...

Kommunen vill inte äga och dom vill inte betala hyra...

Det finns absolut ingenting konstigt med att stig blir dyrare för kommunen än att själva äga eon. Så fungerar det överallt. Jag hyr lägenhet vilket betyder att jag inte målar om eller klipper gräs eller lagar den trasiga fjärrvärmen i huset... Jag betalar redan för att någon annan skall ta den smällen...
Jag betalar dock mer i hyra än vad mina vänner gör för sina hus...

Take it or leave it.

Kommunen står faktiskt kvar exakt där dom började... Dom tänker inte köpa arenan och några fler driftsbidrags utbetalningar blir det inte om man inte löser sin ekonomi på lång sikt...
Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Möter kommuner som beställare och affärspartners i mitt dagliga arbete inom bygg- och fastighetssektor och generellt är det väldigt illa ställt hos politiker och kommunala tjänstemän både när det gäller kunskap och erfarenhet inom upphandling.

Känner inte till kompetensen hos Timrå kommun i detalj men inbillar mig inte att det är bättre där än i någon annan kommun och är det så kan förstå Stig Svedbergs kritik.

Saknar också insyn i styrelsearbetet inom Timrå IK men den bild jag har av Lars Nolander är att han är en mycket affärsinriktad och kompetent klubbdirektör med bakgrund i näringslivet.

Blir förbannad på kommunen när jag läser att man avvisat den externa finansiärens bud som inte bara räddar Timrå IK:s fortsatta existens utan även säkerställer fortsatt verksamhet i Timrå Isstadion istället för att ta vara på de positiva krafter som faktiskt är villiga att ställa upp när det behövs som bäst.

Kommentera