1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

523894 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1680702

Sv: Apropå nånting...

JimmyH: Är det onyanserat att vilja hylla spelare som gjort flest matcher i klubben någonsin? Det resonemanget har jag väldigt svårt att köpa. 
Det enda jag har vänt mig emot är att hylla spelare som inte gjort så särskilt mycket mer för att sätta Timrå IK på hockeykartan än ha den som moderklubb.
Jörgen Jönssons tröja hissas liksom inte i Rögle, utan i Färjestad.
Varför ska då vi ha Näslund i taket? Jo, för att det skapar PR.
Och det tricket gick ju hem, vilket väl är bra på sitt sätt.
Men jag tycker inte att det känns så hedervärt. 

+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Hej! Skulle gärna vilja höra era åsikter kring detta.

 

När tror ni Timrå IK tar sig upp till SHL igen? Tror ni att det tar några decennier eller bara ett fåtal år? Det ska iallafall bli grymt kul å följa de nästa säsong och man får hoppas att gruppen blir sammansvetsade och alla trivs ihop tillsammans!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen: Jag tycker också Näslund känns tveksam även om också han hann göra ett ganska bra namn för sig redan innan han lämnade, trots att det var tidigt. Förmodligen den bästa pojk- och juniorspelaren klubben haft.

Problemet med mest matcher är att det spelas mer matcher nu. Det finns ganska många spelare som matchar Robban, Styf etc om vi tittar på antal säsonger istället. Då blir det genast många namn som ska upp om man bara har "trotjäneri" som argument.

+6
Kommentera